Prikaži Filtere

Prikaz 1–12 od 18 rezultata

Prikaz 1–12 od 18 rezultata

Kupovina kolica za bebe u vrhu je liste prioriteta budućih roditelja. Ova glavobolja ili slatka muka postavlja nekoliko zahteva: da kolica budu praktična, multifunkcionalna, bezbedna, lako sklopiva, da traju što duže i da imaju dobar odnos cene i kvaliteta. Upravo iz ovih razloga kolica duo sistema, poznatija kao kolica 2 u 1, predstavljaju jedan od najčešćih izbora.

Kolica za bebe 2 u 1

Savremeni način života doneo je brojne promene na koje nije ostao imun ni svet beba. One sve češće vreme provode u šetnji kolicima, ali i u vožnji automobilom, u kom treba da se osećaju udobno i komforno, ali i da budu maksimalno zaštićena. Iz ovih razloga su i osmišljena kolica za bebe duo sistema, odnosno kolica 2 u 1. Osnovni delovi ovog sistema su sama kolica i auto sedište. Zahvaljujući funkcionalnosti i praktičnosti, kao i kompatibilnosti kolica i auto sedišta, koje se sasvim lako stavlja na ram kolica, bebu ćete lako i jednostavno izneti iz kola i nastaviti vožnju kolicima a da je, recimo, ne budite ili ne uznemiravate. Nema nervoze, dodatnog otkopčavanja – zakopčavanja, prebacivanja bebe iz sedišta na ruke, pa onda u kolica.
Kolica 2 u 1 u našoj ponudi se, u zavisnosti od modela, razlikuju u nekim detaljima, ali su uglavnom namenjena za uzrast deteta od rođenja do 36 meseci ili do 15 kilograma težine, mada ima modela koji podržavaju težinu i do 22 kilograma. Sedište se lako može transformisati iz ležećeg položaja, pogodnog za novorođenčad, u sportsko sedište koje može imati nekoliko nivoa nagiba. Kod većine modela sedište je reverzibilno, može se jednostavnim potezom okretati prema roditeljima ili u smeru kretanja kolica. Uz sve ovo, opet u zavisnosti od modela, idu i različiti dodaci: navlaka za noge, uložak za sedalni deo, torba za pribor u koju mame mogu odložiti neophodne sitnice, korpa za odlaganje stvari iz kupovine, mrežica protiv komaraca, držač za čaše, a tu je i obavezna tenda kolica koja se može pomerati.
Auto sedište iz ovog seta pripada kategoriji 0+ i namenjeno je bebama od rođenja do 13 kilograma težine. Auto sedišta za decu ovog uzrasta se obavezno postavljaju u smeru suprotnom od kretanja automobila. Na sedištu postoje sigurnosni pojasevi za vezivanje sa 3 tačke oslonca, a u njegove sastavne delove spadaju i tenda i zimska navlaka. Ručka auto sedišta je podesiva, sa dve različite pozicije koje omogućavaju lakše prenošenje.

Bezbednost kolica 2 u 1
Kolica za bebe u našoj ponudi izrađene su od kvalitetnih materijala, moderno i funkcionalno dizajnirana i u skladu su sa evropskim standardom ECE R44/04. Kolica su opremljena sigurnosnim pojasevima koji obuhvataju dete u 5 tačaka oslonca, a auto sedišta imaju vezivanje sa tri tačke oslonca. Kvalitetni točkovi omogućavaju lako i sigurno upravljanje.

Nekoliko preporuka u vezi kolica 2 u 1

Kupovina kolica za bebe jedna je od ozbiljnijih stavki koja čeka buduće roditelje, kako finansijski, tako i u smislu praktičnosti, funkcionalnosti i bezbednosti. Kada se uzme u obzir šta sve nude sistemi kolica 2 u 1 i 3 u 1, jasno je da su ona sasvim ekonomično rešenje.
Ipak, obratite pažnju na još neke detalje. Uporedite veličinu gepeka vašeg automobila i kolica. Bitno je da kolica mogu lako i jednostavno da se spakuju i stanu u prtljažni prostor.
Poželjno je da kolica budu što lakša, jer ćete se možda naći u situaciji da ih, recimo posle kupovine, opteretite u tolikoj meri da ih je teško podići. Lakoća kolica ne znači i njihovu slabost i nestabilnost, jer se danas kolica izrađuju od čvrstih, ali laganih materijala.
Proverite dimenzije – ulaznih vrata u vašu zgradu ili kuću, vrata lifta i slično – kako ne bi došli u nezgodnu situaciju da se kolica s mukom provlače ili nikako ne prolaze.
Lagano i brzo sklapanje kolica takođe je jedna od stavki na koju treba obratiti pažnju.
Takođe je bitno da proverite koliko su kolica pogodna za upravljanje i kako funkcionišu točkovi i kočnice na njima.
Puno stavki za razmišljanje? Opustite se. Ono što vam danas možda predstavlja pritisak i opterećenje, u želji da svom detetu napravite optimalni izbor kolica, jednog dana će biti uspomena koje ćete se rado sećati.

Baby Style kolica 2 u 1

Pogledajte naš izbor kolica i odaberite ono što najviše odgovara vama i vašoj porodici. Za sva pitanja, preporuke, savete, tu smo za vas, u našim prodavnicama, u Novom Sadu, Futoški put 40, Šapcu, Koste Abraševića 1, Vrbasu, Maršala Tita 62, kao i u našem web shopu.