Prikaži Filtere

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

Nije mala stvar – najradosniji događaj u životu, pa još puta dva. Rođenje blizanaca, osim neopisive radosti, donosi i mnogo novih zahteva, a jedan od njih svakako je pravi izbor kolica za blizance. Počnite na vreme da razmišljate o vašem izboru najpogodnijeg prevoznog sredstva za vaše blizance, a mi smo tu da vam pomognemo.

Kolica za blizance – karakteristike

Kao što im samo ime kaže, kolica za blizance služe za prevoz dvoje dece koja su istog uzrasta – razlika je najčešće samo u minutima. U suštini, od njih se očekuje da budu ono što su i kolica za jedno dete: funkcionalna, bezbedna, praktična, pogodna za šetnju i boravke na otvorenom, jednostavna za sklapanje i odlaganje.
Ali, ona imaju i neke svoje specifičnosti koje su proizvod njihove namene, a to se u prvom redu odnosi na njihovu veličinu. Pre odabira kolica za bebe dobro razmislite i uzmite u obzir vaše okruženje i vaš način života. Procenite koliko često planirate da idete u šetnje, da li češće koristite vozila gradskog prevoza ili spostveni automobil, kolike su dimenzije lifta, naročito vrata, ukoliko živite u zgradi, da li ćete često morati kolica da nosite uz stepenice, koliki je prostor u kom živite.
Iako su po svojoj prirodi većeg gabarita od običnih kolica, kolica za blizance, zahvaljujući savremenom dizajnu, ne moraju biti glomazna i teže pokretna, naprotiv. Mnogobrojne praktične funkcije čine ih pouzdanim, bezbednim i udobnim. Uz pažljiv izbor, ona mogu biti odlična investicija – i u finansijskom pogledu i u pogledu uživanja sa vašom decom.
To je upravo ono što možete pronaći u našoj ponudi. Kolica za blizance savremenog dizajna, praktična, funkcionalna, bezbedna, lagana ali čvrsta, izrađena od kvalitetnih materijala i pogodna su za korišćenje od samog rođenja.
U zavisnosti od modela, kolica za blizance u našoj ponudi imaju mnogobrojne karakteristike i funkcije.
Pogodna su za uzrast od rođenja do 15 kilograma težine, odnosno do 36 meseci starosti. Lagana ali čvrsta i pouzdana aluminijumska konstrukcija znatno smanjuje težinu kolica i olakšava rukovanje i nošenje kolica. Sedišta se mogu postaviti u sasvim ravan, horizontalan položaj, što je vrlo pogodno za sasvim male bebe, a nagib naslona za leđa se može podešavati u više položaja. Prebacivanje iz ležećeg u sedeći položaj izvodi se brzo i bez problema.
Sklapanje je lako i jednostavno, može se obaviti jednom rukom, a sklopljena kolica mogu stajati uspravno.
Sigurnosni pojasevi imaju 5 tačaka oslonca i presvučeni su mekim materijalom, tako da ne iritiraju u vožnji.
Tu su i dugačke podesive tende za zaštitu od sunca koje se po potrebi mogu skinuti, uz prekrivač za kišu ili navlaku za hladne zimske dane.
Prateća šoping torba velika je i prostrana i u nju može stati puno sitnica.
Točkovi na kolicima za blizance su pouzdani, okretni, pogodni za upravljanje i sasvim se lako zaključavaju.
Postoje i kombinovani modeli sa auto sedištima koji nude i mogućnost okretanja sedišta na kolicima, tako da jedna ili obe bebe mogu biti okrenute prema roditeljima ili u pravcu kretanja.
Kao što se vidi, mogućnosti i funkcije su mnogobrojne, praktične i pouzdane. Na vama je da ih proučite i odlučite se za ono što vam najviše odgovara, kako biste uživali u šetnjama i vremenu provedenom sa svojom decom.

Bezbednost kolica za blizance

Kolica za blizance u našoj ponudi izrađena su od kavlitetnih materijala, od strane svetskih brendova i u skladu sa važećim evropskim standardima. Opremljena su sigurnosnim pojasevima sa 5 tačkama oslonca. Moderno su dizajnirana, tako da ne zauzimaju previše prostora, a da bebama bude komforno i udobno. Laka i jednostavna za sklapanje, upravljanje i održavanje, nude mnogobrojne mogućnosti.

Baby Style kolica za bebe

Modele koje nudimo možete pogledati u našim prodavnicama: Novi Sad, Futoški put 40 b, Šabac, Koste Abraševića 1 (ulaz iz Masarikove), Vrbas, Maršala Tita 62, kao i u našem web shopu. Ukoliko imate neka dodatna pitanja, dileme ili nedoumice, slobodno nam se obratite, mi ćemo vam sa zadovoljstvom odgovoriti i pomoći da napravite najbolji izbor.