Prikaži Filtere

Prikaz 1–12 od 17 rezultata

Prikaz 1–12 od 17 rezultata

Praktična, funkcionalna, višenamenska, prvi izbor mnogih roditelja. Da, to su 3 u 1 kolica za bebe koja, kao što im ime kaže, objedinjavaju tri funkcije u jednom proizvodu: kolica za šetnju sa sportskim sedištem, korpu – nosiljku za bebe i auto sedište za vožnju.

Pogledajte našu ponudu vrhunski dizajniranih kolica i odaberite ono što najviše odgovara vama i vašoj bebi. Tu smo za vas, ovde u našem web shopu, kao i u Baby Style prodavnicama: Novi Sad, Futoški put 40, Šabac, Koste Abraševića 1 (ulaz iz Masarikove), Vrbas, Maršala Tita 62.

Kolica za bebe 3 u 1

Iskustvo je pokazalo da je roditeljima najvažniji kriterijum pri izboru kolica za bebu dobar odnos cene i kvaliteta i da kolica za koja su izdvojili ne mali iznos što duže budu u funkciji kako deteta, tako i roditelja, pa zato ne čudi što su kolica za bebe 3 u 1 jedan od najpopularnijih izbora.

Na tržištu je, pre svega nekoliko decenija, izbor bio puno više sužen nego danas: duboka kolica za bebu i druga za kasniji period, auto sedište da i ne spominjemo. Pojava multifunkcionalnog seta kolica donela je pravu malu revoluciju i omogućila mnoga praktična poboljšanja.

Kolica za bebe 3 u 1 su, kako im naziv kaže, kombinacija tri različite funkcije i sadrže: kolica za šetnju, nosiljku za bebu i sinteza auto sedište. Svaki od ovih delova će vam u određenim situacijama biti potreban, sve dok dete ne napuni tri godine, odnosno do težine od 15 kilograma. To su zapravo kolica sa jednim okvirom na koja se mogu montirati različiti delovi, u zavisnosti od trenutnih potreba i uzrasta.
Pogodnost i praktičnost kolica 3 u 1 je u tome što su sve komponente koje su uključene u ovaj set međusobno kompatibilne i potrebno je sasvim malo vremena da se promeni funkcija, a sklapanje se vrši lako i brzo.
Nosiljka za bebe je sasvim ravna, jer tako anatomski odgovara sasvim maloj bebi, mada postoje modeli gde je moguće blago podešavanje visine. Kako beba raste, postaje prevelika za nosiljku, a i sve više je zanima svet oko nje, pa se nosiljka zamenjuje kolicima sa sportskim sedištem. Ova sedišta imaju promenljivi nagib, mogu se podešavati u više položaja, a takođe su reverzibilna. Dok je beba manja, sedište možete okrenuti prema vama, tako da imate vizuelni kontakt, pazite na svoje dete i komunicirate sa njim. Kasnije, kad beba poraste, sedište se jednostavno može okrenuti u pravcu kretanja.
Treći element ovog seta je sinteza auto sedište. Pošto je beba još uvek mala bitno je da se sedište uvek postavi u smeru suprotnom od pravca kretanja, kako ne bi došlo do povreda prilikom naglog zaustavljanja. Ovo sedište se takođe lako montira na kolica i može biti vrlo praktično u nekim situacijama, recimo kada je beba zaspala tokom vožnje, ali u prvim nedeljama ne bi bebu trebalo predugo držati u tom položaju, jer nije potpuno ravan.
Kolica za bebe 3 u 1 u Baby Style ponudi sadrže i razne dodatne elemente: podesivu i proširivu nadstrešnicu, korpu za kupovinu, pokrivač ili navlaku za noge, uklonjivu prednju šipku, jastuk za spavanje.

Bezbednost kolica 3 u 1

Multifunkcionalna kolica za bebe 3 u 1 u Baby Style ponudi su čvrste konstrukcije koja omogućava stabilnost tokom vožnje. Kvalitetni točkovi omogućavaju lagano rukovanje kolicima i udobnu vožnju vašem detetu. Tu su i nezamenljivi sigurnosni pojasevi u pet tačaka. Praktičnost, funkcionalnost, pouzdanost, savremeni dizajn, sve na jednom mestu!

Baby Style kolica 3 u 1

Pronađite kolica koja najviše odgovaraju vašoj bebi i vama, u našem web shopu ili u našim prodajnim objektima, u Novom Sadu, Futoški put 40, Šapcu, Koste Abraševića 1, Vrbasu, Maršala Tita 62, gde vas čekaju naše ljubazne i obučene prodavačice koje će vam pomoći da odaberete kolica najpogodnija za vaše potrebe. Budite u toku sa svim pogodnostima, ponudama i akcijama koje vam donosi vaš Baby Style!