Prikaži Filtere

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

Ogradice za bebe, poznate i kao ketreci, su značajan deo bebi opreme koji će učiniti svakodnevicu vaše bebe prijatnijom, a vašu praktičnijom i lakšom.

Ja sam Vera Jukić, prodavac u BabyStyle prodavnici u Novom Sadu, sa velikim iskustvom u trgovini bebi opremom. Potrudiću se da vam olakšam izbor ogradica za bebe i da vam predstavim zaista sjajan izbor istih u našoj prodavnici.

Jedno od prvih pitanja koje mi upućuju kupci zainteresovani za ogradice je – Od kada to možemo da koristimo i koliko je bezbedno?

U momentima kada beba zahteva najveću pažnju roditelja, onda kada kreće da se podiže, vrpolji i okreće, ogradica će biti spanosna. To je obično 6. i 7. mesec života.

Ideja da ostavite bebu na mesto toliko bezbedno da možete s mirom da se posvetite kuvanju ili spremanju stana zvuči odlično, zar ne? E baš to vam pružaju ove ogradice za bebe.

Ogradice za bebe – jer je motorički razvoj važan

Kupovinom ogradice učinićete mnogo za bebin dalji razvoj. Nesvesno, roditelji u ovom uzrastu često ograničavaju detetovo kretanje i bivaju previše zaštitnički nastrojeni. Razumljivo, iz straha da se beba ne povredi.

Međutim, druga polovina prve godine bebinog života je vreme velikog razvoja motoričkih i intelektualnih sposobnosti mališana. Prevelikom zaštitom, pravimo im medveđu uslugu.

Boraveći u ogradici, beba može bez posledica da se okreće, propuzava, ustaje i pada.

Nekoliko važnih motoričkih veština može se steći kroz nezavisnu igru u ogradici. To su ravnoteža i koordinacija, refleksi i jačanje mišića neophodnih za uspravljeno držanje i hodanje.

Ketrec za bebe može biti i prenosivi krevetac kao i mesto za igračke

Ogradice za bebe mogu biti savršene za skladištenje igračaka i održavanje urednosti vašeg doma.

Osim toga, zahvaljujući njihovoj maloj težini, lakoj skopivosti i prenosivosti, ogradicu možete poneti na putovanja i koristiti je kao prenosivi krevetac.

Vrlo se lako sklapaju i to bez alata, a tako spakovana ogradica je vrlo kompaktna, te zauzima minimalan prostor.

Veliki izbor dezena i boja

U asortimanu BabyStyle naći ćete trendi, klasične i zanimljive dezene ogradica za bebe. Lako će se uklopiti u vašu dnevnu, spavaću ili dečiju sobu.

Bezbednost na prvom mestu

Bočne strane naših ogradica za bebe su od čvrstih materijala i izdržljive providne mreže, koja omogućava vašem detetu da posmatra okolinu, a istovremeno pomaže i vama da lako ispratite njegovu igru dok je u ogradici.

Na ketrecu postoje i vratanca koja se lako otvaraju rasjfešlusom. Predviđene su za bebe koje su prohodale ili dovoljno čvrsto propuzale, sa idejom da svom detetu obezbedite dovoljnu slobodu kretanja, ali pod uslovom vaše budne pažnje.

Kontaktirajte BabyStyle

Ogradice za bebe su proizvod koji će vam mnogo koristiti i u kom će vaša beba uživati .

Za sva pitanja budite slobodni da pozovete naš tim za podršku na broj +381 60 088 28 03  ili nam pišite na mejl adresu babystyle.web@gmail.com.

Vesna Jukić, BabyStyle

Vesna Jukić

Vera je majstor u proceni i ispunjavanju vaših zahteva. Profesionalac sa velikim iskustvom u prodaji bebi opreme. Njena veština komunikacije i posvećenost čine je nezamenjivim članom tima, čiji se uticaj odražava u zadovoljstvu i lojalnosti kupaca.