Vaša korpa

Besplatna isporuka na teritoriji Srbije za porudžbine veće od 3.000 RSD

Loyalty program

Prilikom svake kupovine na sajtu Baby Style stičete bodove koji će biti upisani na Vaš nalog i koje možete iskoristiti prilikom sledeće ili neke druge kupovine. Sve što je potrebno je da budete registrovani korisnik na Baby Style sajtu i bodovi će biti vidljivi na Vašem profilu.

Vrednost bodova i popusti

Za svakih 1000 RSD utrošenih na kupovinu na BabyStyle sajtu na Vaš nalog biće upisan 50 bodova, čija vrednost iznosi 50 RSD (1 RSD = 1 BOD). Maksimalni broj bodova koje možete sakupiti je 5000. Nakon toga možete nastaviti sa kupovinom ali Vam sistem neće dodeljivati nove bodove dok ne potrošite postojeće.

Bodove možete iskoristiti u svakom trenutku za kupovinu bilo kog proizvoda iz naše ponude, bez obzira na sakupljeni broj bodova.

Prilikom registracije ostvarujete kupon kod od 10% na sledeću kupovinu. Nakon registracije kupon sa kodom se nalazi na strani Vašeg naloga pod karticom „Bodovi & Nagrade„.
Kupon kod se ne odnosi na već snižene proizvode.

Za više informacija o pravilima loyalty programa posetite BabyStyle ili pozivite call centar na +381 60 0882 803

Načini da zaradite nagrade

Registracija korisnika

10% reward

Registruj se i ostvari 10% na sledeću kupovinu.

Nagrade za kupovinu

5 bodova for each RSD100.00 spent

Za svakih 1.000 RSD utrošenih na kupovinu na BabyStyle sajtu na Vaš nalog i biće upisan 50 boda. Čija vrednost iznosi 50 RSD (1 Bod 1 RSD). Prikaži višePrikaži manje

Recenzija za kupljeni proizvod

5% reward

Dodajte recenziju za proizvod koje ste predhodno kupili i ostvarite bodove.