Vlažne maramice za bebe

300,00 RSD

BAMBO Nature vlažne maramice ne sadrže supstance koje mogu da izazovu rekaciju ni na osetljivoj koži, jer su neutralne i bez dodatih mirisa i boja, dermatološki su testirane i bez štetnih sastojaka. 4 serfitikata garantuju kvalitet i bezbednu upotrebu i na osetljivoj koži. Proizvode se u Švedskoj.

Kupite i zaradite 15 bodova!
Vlazne-maramice-za-bebe
Vlažne maramice za bebe 300,00 RSD
ili nas kontaktirajte na:

Karakteristike:

  • 0% parfema i boja– potpuno su neutralne, bez dodatih mirisa
  • dermatološki testirane
  • mogu da ih koriste deca sa osetljivom kožom
  • ne sadrže alergene
  • Nordic Swan Eco-label

Proizvedene su u Švedskoj po Nordijskim standardima kvaliteta. Mogu da se koriste za sve tipove kože, pogotovo za osetljivu kožu jer ne sadrže ništa od štetnih supstanci što može da izazove reakciju na dečijoj koži. Skin-friendly, nežne, meke i sigurne za čišćenje kože. Roditeljima daju sigurnost jer su proizvedene po istim standardima proizvodnje kao i BAMBO Nature eko-friendly pelene.

Mogu da se kupe u različitim pakovanjima od 10, 50 i 80 komada maramica u pakovanju. 80 komadno pakovanje je najekonomičnije.
BAMBO Nature eko vlažne maramice ne sadrže dodate veštačke mirise, kao ni štetne supstance koje mogu da izazovu rekaciju na osetljivoj koži beba. Dermatološki su testirane i imaju Astma Allergi sertifikat iz Danske koji garantuje da ne sadrže ništa od poznatih alergena sa EU liste. Proizvode se u fabrici Švedskoj. Preporučujemo roditeljima da ih probaju i uvere se u kvalitet vlažnih maramica napravljenih po Nordijskim standardima. Naročito ih prihvataju roditelji koji su osetljivi na jake mirise.

Proizvođač: ABENA A/S, Aabenraa, Danska
Uvoznik: Simbex NS doo, Vojvode Bojovića 4, Novi Sad
Zemlja proizvodnje: Švedska

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vlažne maramice za bebe“