Tricikl za decu Qplay ANT Plus

6.790,00 RSD

Sklopiv tricikl QPlay Ant Plus je najnoviji prenosivi, preklopni tricikl za decu evropskog brenda QPlay. Ako se pitate šta to znači preklopni tricikl, to je osobina tricikla da se sklopi tako da se zadnji točkovi privuku prednjem, pri čemu se dobija pakovanje za prenos koje možete ručno poneti ili transportovati u gepeku vašeg auta.

Zaradite do 340 bodova.
ili nas kontaktirajte na:

QPlay dečiji tricikl Ant Plus je veoma lagan i prenosiv model, savršen za male istraživače i privlačan za roditelje i majke zahvaljujući odličnim osobinama koje poseduje.
S jedne strane, zadnja potisna šipka će vam omogućiti da pratite svoje mališane tokom njihovih prvih avantura, kada još ne mogu sami da pedaliraju ili usmeravaju tricikl. Podesite šipku prema svojoj visini i uživajte.
S druge strane, Ant Plus je sklopivi model. Dakle, kada završite sa igranjem, potrebno vam je samo nekoliko sekundi da ga preklopite i on postaje kompaktan proizvod za skladištenje u bilo kom uglu i veoma jednostavan za nošenje zahvaljujući ugrađenoj ručki. Metalni okvir je čvrst i izdržljiv, završen sa sedištem podesivim po visini, tako da tricikl može narasti u ritmu vašeg deteta. Ovo vozilo je opremljeno laganim EVA točkovima otpornim na probijanje, idealnim za igru u zatvorenom i na otvorenom. Praktična zadnja korpa za odlaganje omogućiće mališanima da nose svoje omiljene igračke tokom svojih avantura sa QPlay-ovim preklopnim triciklom Ant Plus.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tricikl za decu Qplay ANT Plus“

Prijavite se na listu i obavestićemo Vas kada proizvod opet bude dostupan.