Stolica za hranjenje Brownie

14.490,00 RSD

Stolica za hranjenje Brownie od brenda Cangaroo je praktična i jednostavna za upotrebu. Namenjena je deci uzrasta od šest meseci do tri godine starosti, odnosno do težine od 15 kg. Stolica je napravljena od visokokvalitetne plastike i metala, a sedište je presvučeno mekanom tkaninom koja se lako održava.

Zaradite do 725 bodova.
ili nas kontaktirajte na:

Stolica za hranjenje Brownie je opremljena sa pet tačaka vezivanja kako bi se osigurala maksimalna bezbednost deteta dok sedi u stolici. Takođe ima i naslon za noge koji se može podešavati u tri položaja, što omogućava detetu da se oseća udobno i stabilno tokom obroka.

Ima podesivu visinu sedišta i moguće ju je prilagoditi tri različite visine, što omogućava roditeljima da je koriste kao stolicu za hranjenje za sto za odrasle ili kao samostalnu stolicu za dete. Takođe, stolica se može lako sklopiti i spremiti na sigurno mesto kada se ne koristi.

Uz hranilicu Brownie dolazi i posuda za hranu koja se lako pričvršćuje za stolicu i može se prati u mašini za sudove. Takođe, stolica je dostupna u nekoliko boja, pa roditelji mogu izabrati onu koja se najbolje uklapa u enterijer njihove kuhinje.

Stolica za hranjenje Brownie je pouzdan i siguran izbor za roditelje koji traže kvalitetnu stolicu za hranjenje koja će trajati dugi niz godina.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Stolica za hranjenje Brownie“

Prijavite se na listu i obavestićemo Vas kada proizvod opet bude dostupan.