Ogrlica od Ćilibara Limun

1.730,00 RSD

Ogrlice za bebe od ćilibara proizvedene su od 100 % prirodnog baltičkog ćilibara. Za razliku od gelova za desni ili sirupa za ublažavanje bolova, ogrlice od ćilibara su manje nametljivo sredstvo za umirivanje Vašeg deteta koje ima simptome povezane s nicanjem prvih zubića, kao što su nedostatak apetita, želudačni problemi,crvenilo obraza, bolovi u uhu, temperatura i prehlada. Svaki komad nakita je sa mnogo ljubavi ručno izrađen u Litvaniji. Tradicionalni način izrade i nove tehnologije obrade perli od ćilibara čine ogrlice veoma prijatnim za nošenje.

Dužina ogrlice: 32cm do 34cm

Kupite i zaradite 87 bodova!

Add to Cart

Ogrlica-od-Cilibara-Limun.webp
Ogrlica od Ćilibara Limun 1.730,00 RSD
ili nas kontaktirajte na:
Ogrlica-od-Cilibara-Limun.webp
Ogrlica od Ćilibara Limun
1.730,00 RSD
Zatražite povratni poziv

Karakteristike:

  • Nošenje ćilibarskih ogrlica se preporučuje od trećeg meseca starosti.
  • Ogrlice treba nositi tako da budu u neposrednom dodiru sa kožom.
  • Ogrlice su namenjene isključivo za nošenje, a ne za glabanje.
  • Preporučujemo skidanje ogrlice kada beba spava.


Ogrlice ne treba izlagati jakim hemijskim sredstvima, kao što su alkohol, aceton, deterdženti i slično.

Način delovanja:

Prilikom zagrevanja ogrlice na prirodnoj temperaturi tela, ćilibar oslobađa svoja lekovita ulja. Ova ulja sadrže sukcinatnu kiselinu koja se lako apsorbuje u kožu, a potom u krvotok. Baltički ćilibar od oko 350 vrsta ćilibara koji se nalaze u prirodi poseduje najveću koncentraciju sukcinatne kiseline (3-8%), a to je ono što ga čini tako posebnim. Pozitivan uticaj sukcinatne kiseline dokazao je Robert Koh, dobitnik Nobelove nagrade, i otkrio da nema negativnih uticaja od njenog nagomilavanja u ljudskom organizmu. Nošenjem Baby line ogrlica možete značajno ublažiti simptome povezane sa nicanjem prvih zubića, kao što su nedostatak apetita, želudačni problemi,crvenilo obraza, bolovi u uhu, temperatura i prehlada.

Ogrlica-od-Cilibara-Limun-1.webp

Održavanje:

Po potrebi Baby line ogrlicu oprati u mlakoj vodi. Prilikom sušenja potrebno je obratiti pažnju da se ogrlica ne izlaže velikim temperaturama. Poželjno bi bilo ogrlicu osušiti na suncu.

Rok trajanja:

Rok trajanja Baby line ogrlica je neograničen.

Zdravstvena ispravnost:

Baby line ogrlice od ćilibara su zdravstveno ispravan proizvod ispitan prema zahtevima iz Zakona o zdravstevenoj ispravnosti predmeta opšte upotrebe i u skladu sa zahtevima Pravilnika o uslovima u pogledu zdravstvene ispravnosti predmeta opšte upotrebe koji se mogu stavljati u promet.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ogrlica od Ćilibara Limun“