Električna pumpica za izmlazanje Embrace

7.100,00 RSD

Električna pumpa za izmlazanje Embrace sa jedinstvenim dizajnom – Postavite pumpu direktno na vašu dojku i vratite svoj grudnjak na svoje mesto. Sa punjivom baterijom. Proizvod ima 4 različita režima – masaža, stimulacija i 2 režima izmlazivanja. Svaki režim ima različitu frekvenciju i 9 nivoa. Tih motor obezbeđuje diskreciju. Lagana i praktična za nošenje zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu.

Kupite i zaradite 355 bodova!
Električna pumpica za izmlazanje Embrace 7.100,00 RSD
ili nas kontaktirajte na:

Efikasan Mehanizam za Izmlazanje

Ovaj izuzetno efikasan mehanizam za izmlazanje omogućava vam da brzo i pouzdano sakupite dragoceno majčino mleko. Bez obzira na vaše potrebe, ovaj mehanizam će vam pružiti udobnost i praktičnost tokom celog procesa izmlazanja.

Elektricna-pumpica-za-izmlazanje-Embrace

Kontejner za Sakupljanje Mleka

Sa kapacitetom od 140ml/5 oz, naš kontejner za sakupljanje mleka obezbeđuje dovoljno prostora za skladištenje vašeg dragocenog majčinog mleka. Bez obzira da li izmlazate kod kuće ili na poslu, ovaj kontejner je savršeno rešenje za čuvanje i transport mleka

Zaštitni Poklopci za Bradavice

Set od četiri zaštitna poklopca za bradavice pruža vam fleksibilnost da izaberete odgovarajuću veličinu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Bezbedno i higijenski čuvajte vaše bradavice, osiguravajući da su uvek spremne za upotrebu.

Membrane za Održavanje

Set od tri membrane različitih veličina (18mm, 20mm, 22mm) omogućava vam da pronađete savršen fit za vašu pumpu za izmlazanje. Ove membrane su ključne za očuvanje higijene i efikasnosti vašeg aparata.

Silikonski Ventili

Dva silikonska ventila u ovom setu su ključni za optimalno funkcionisanje vašeg aparata za izmlazanje. Ovi visokokvalitetni ventili osiguravaju bezprobleman rad i očuvavaju integritet vašeg mleka tokom procesa izmlazanja.

Elektricna-pumpica-za-izmlazanje-Embrace

Regulator za Grudnjak

Regulator za grudnjak vam omogućava da prilagodite vašu pumpu za izmlazanje prema vašim ličnim preferencijama i potrebama. Bez obzira na veličinu i stil grudnjaka koji nosite, ovaj regulator će vam omogućiti udobno i efikasno izmlazanje.

Punjač

Naš pouzdan punjač osigurava da vaša pumpa za izmlazanje uvek bude spremna za rad. Bez brige o baterijama ili napajanju, možete se fokusirati na brigu o vašem mleku i bebi.

LED Displej sa Dugmićima

LED displej sa intuitivnim dugmićima čini upotrebu vaše pumpe za izmlazanje jednostavnom i efikasnom. Pratite i prilagodite postavke sa lakoćom, omogućavajući vam da se usredsredite na ono što je najvažnije – brigu o vašoj bebi.

Ovaj komplet sadrži sve što vam je potrebno za udobno i efikasno izmlazanje mleka, prilagođeno vašim ličnim potrebama.

Dodaci:
• Poklopac za kontejner za sakupljanje mleka
• Dodatni silikonski ventil
• 4 zaštite za bradavice (16, 18, 20, 22)
• 2 brtve za bradavice
• 3 silikonske membrane za grudi (18 mm, 20 mm, 22 mm)

Oprema: Produžetak za grudnjak

Način kontrole: Putem dugmadi

Brend: Cangaroo

Tip: Električna

Veličina: 11x4x12.10 cm

Veličina pakovanja: 18.5×7.7×15 cm

Težina kg: 0.60

Kapacitet: 140 ml

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Električna pumpica za izmlazanje Embrace“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *