AVENT VARALICA ULTRA AIR 6-18m – BOY

1.100,00 RSD

Dajte vašem mališanu udobnost i omogućite njegovoj koži da diše uz cuclu Philips Avent Ultra Air. Ova cucla je posebno dizajnirana za uzrast od 6 do 18 meseci i ima izuzetno velike otvore koji održavaju bebino kožu suvom i pružaju prijatno umirivanje vazduhom.

Kupite i zaradite 55 bodova!
AVENT VARALICA ULTRA AIR 6-18m - BOY 1.100,00 RSD
ili nas kontaktirajte na:

Karakteristike:

  • Omogućava bebinoj koži da diše – Izuzetno veliki otvori ventiliraju bebinu kožu, održavajući je suvom dok se beba umiruje.
  • 98% prihvatanja cucle – Kada smo pitali roditelje kako njihovi mališani reaguju na naše silikonske cucle sa teksturom, u proseku je 98% odgovorilo da njihove bebe prihvataju Philips Avent Ultra Soft i Ultra Air cucle..
  • Cucla od 100% bezbednog silikona – Svesno biramo silikonski materijal za Aventove Ultra Soft i Ultra Air cucle, jer je bezbedan i inertan materijal koji ima široku primenu u medicini, bez opasnih hemikalija, endokrinih aktivnih supstanci (npr. bisfenol A) i alergena.
  • Prirodan oralni razvoj – Aventove ortodonske, simetrične cucle od mekog silikona dizajnirane su za prirodan oralni razvoj.
  • Prirodan osećaj za bebu – Aventova silikonska cucla sa teksturom dizajnirana je da oponaša osećaj mamine dojke.
  • Sterilna za 3 minuta za praktičnu sterilizaciju – Putna futrola koju dobijate uz naše Ultra Soft i Ultra Air cucle služi i kao sterilizator. Samo treba da dodate malo vode i da je ubacite u mikrotalasnu rernu. Potom možete biti spokojni znajući da je čista za sledeću upotrebu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „AVENT VARALICA ULTRA AIR 6-18m – BOY“