Avent varalica STHR Ultra Air noćna 0-6m (2kom) za dečake 6667

1.160,00 RSD

Omogućava koži vašeg mališana da diše. Prijatno umirivanje vazduhom. Cucla Philips Avent Ultra Air ima izuzetno velike otvore koji kožu održavaju suvom. Centralni deo varalice svetli u mraku i omogućava vam da je vidite dok su svetla ugašena. Ortodontski i bez bisfenola A (BPA Free) Pakovanje od 2 komada Predviđena za uzrast: 0-6 meseci

Nema na zalihama

Prijavite se na listu i obavestićemo Vas kada proizvod opet bude dostupan.

ili nas kontaktirajte na:

Karakteristike:

  • Omogućava bebinoj koži da diše – Izuzetno veliki otvori ventiliraju bebinu kožu, održavajući je suvom dok se beba umiruje.
  • Dugotrajno svetlenje u mraku – Koristite centralni deo cucle Ultra Air koje svetli u mraku da biste brzo pronašli cuclu svoje bebe bez potrebe za uključivanjem svetla.
  • Cucla od 100% bezbednog silikona – Svesno biramo silikonski materijal za Aventove Ultra Soft i Ultra Air cucle, jer je bezbedan i inertan materijal koji ima široku primenu u medicini, bez opasnih hemikalija, endokrinih aktivnih supstanci (npr. bisfenol A) i alergena.
  • Prirodan oralni razvoj – Aventove ortodonske, simetrične cucle od mekog silikona dizajnirane su za prirodan oralni razvoj.
  • Prirodan osećaj za bebu – Aventova silikonska cucla sa teksturom dizajnirana je da oponaša osećaj mamine dojke.
  • Sterilna za 3 minuta za praktičnu sterilizaciju – Putna futrola koju dobijate uz naše Ultra Soft i Ultra Air cucle služi i kao sterilizator. Samo treba da dodate malo vode i da je ubacite u mikrotalasnu rernu. Potom možete biti spokojni znajući da je čista za sledeću upotrebu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Avent varalica STHR Ultra Air noćna 0-6m (2kom) za dečake 6667“

Prijavite se na listu i obavestićemo Vas kada proizvod opet bude dostupan.